Poniedziałek
- Krem z cukinii
(w składzie: cukinia, laktoza ze śmietany)
- Pierś z kurczaka zapieczona z brzoskwinią i serem mozzarella podana z ziemniakami i surówką
(w składzie: mięso drobiowe, ziemniaki, laktoza z sera, seler)
- Tagliatelle al pomodoro fresco pod parmigiano
(w składzie: pomidory, gluten z makaronu, bazylia, laktoza z parmezanu)
Wtorek
- Zupa pomidorowa
(w składzie: pomidory i warzywa)
- Nóżka z kurczaka z pieczonym ziemniakiem i surówką coleslaw
(w składzie: mięso drobiowe, ziemniaki, surówka coleslaw, jajko)
- Placki z kaszy gryczanej i cukinii podane z sosem tzatziki i sałatką mista
(w składzie: kasza gryczana, cukinia, laktoza z jogurtu, warzywa)
Środa
- Grochówka
(w składzie: warzywa w tym seler, groch)
- Roladka drobiowa nadziewana pieczarkami podana z ziemniakami i surówką
(w składzie: mięso drobiowe, grzyby, ziemniaki, gluten z panierki, warzywa)
- Spaghetti w sosie tuńczykowym z pietruszką pod parmigiano
(w składzie: gluten z mąki pszennej, tuńczyk, czosnek, laktoza ze śmietanki i sera)
Czwartek
- Krem brokułowy
(w składzie: brokuły, laktoza ze śmietany)
- Chrupiący kotlet z musztardą podany z ziemniakami i surówką
(w składzie: mięso wieprzowe, gluten z panierki, ogórek, gorczyca)
- Pierogi ze szpinakiem i serem feta
(w składzie: gluten z mąki, laktoza z sera)
Piątek
- Zupa fasolowa
(w składzie: warzywa, fasola, mięso wieprzowe, pomidor)
- Paluszki rybne home made podane z frytkami i surówką
(w składzie: ryba, gluten z panierki, ziemniaki, surówka)
- Polędwiczki drobiowe w sosie kurkowym podane z ryżem i surówką
(w składzie: mięso drobiowe, ryż, grzyby, laktoza z sosu, warzywa)
Życzymy smacznego,
Zespół HJ Catering