Poniedziałek
- Święto
Wtorek
- Zupa ogórkowa
(w składzie: warzywa w tym seler, ogórki, laktoza ze śmietany)
- De volaille podany z frytkami i surówką
(w składzie: mięso drobiowe, laktoza z masła, gluten z panierki)
- Tagliatelle z kurczakiem w sosie pesto z warzywami
(w składzie: mięso drobiowe, gluten z makaronu, orzechy, warzywa)
Środa
- Zupa fasolowa
(w składzie: fasola, warzywa, mięso wieprzowe)
- Strogonow drobiowy z kluseczkami i surówką
(w składzie: mięso drobiowe, pieczarki, pomidory, gluten z mąki, surówka)
- Kawałki kurczaka w curry z warzywami podane na ryżu z surówką
(w składzie: mięso drobiowe, warzywa, zielone curry, ryż, surówka, danie na ostro)
Czwartek
- Zupa węgierska
(w składzie: mięso wieprzowe, warzywa)
- Schab w ziołowej panierce serwowany z ziemniakami i surówką
(w składzie: schab, gluten z mąki pszennej, ziemniaki, zioła)
- Grillowana pierś z kurczaka na ratatui warzywnym z zielonym pesto i ziemniakami
(w składzie: papryka, cukinia, cebulka, czosnek, orzechy włoskie, ziemniaki, pierś z kurczaka)
Piątek
- Zupa cytrynowa z kurczakiem
(w składzie: mięso drobiowe, cytryna)
- Filet z dorsza w pietruszkowej panierce z ziemniakami i surówką
(w składzie: ryba dorsz, gluten z mąki pszennej, ziemniaki, surówka)
- Schab zapiekany z porami i suszonymi grzybami podany z ziemniakami i surówką
(w składzie: mięso wieprzowe, por, gluten z mąki pszennej, laktoza z mleka, ziemniaki, kapusta)
Życzymy smacznego
Zespół
Tel: 502 047 444