Poniedziałek
- Zupa ogórkowa
(w składzie: warzywa w tym seler, ogórki kiszone)
- Szwajcar z serem i szynką podany z ziemniakami i surówką
(w składzie: mięso wieprzowe, laktoza z sera, gluten z panierki, warzywa)
- Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i warzywami podana z bułkami
(w składzie: ryba, jajko, warzywa)
Wtorek
- Grochówka z boczkiem
(w składzie: warzywa, groch, mięso wieprzowe)
- Grillowany kurczak piri piri z frytkami i sałatką colełsaw
(w składzie: mięso drobiowe, kurczak, ziemniaki, kapusta)
- Makaron tagliatelle z sosem alfredo
(w składzie: gluten z makaronu, pieczarki, szpinak baby, laktoza z sera)
Środa
- Zupa gulaszowa
(w składzie: mięso wieprzowe, warzywa)
- Kotleciki mielone z ziemniakami i surówką
(w składzie: mięso wieprzowe, ziemniaki, surówka)
- Naleśniki z serkiem waniliowym i owocami
(w składzie: maliny, gluten z mąki pszennej, jajka)
Czwartek
- Hiszpańska zupa z soczewicy
(w składzie: kiełbasa, ziemniaki, marchewka, soczewica)
- Kurczak w sosie jogurtowym z groszkiem i koperkiem podany na ryżu po turecku
(w składzie: mięso drobiowe, laktoza z jogurtu, groszek, koperek)
- Bigos staropolski podany z bułkami
(w składzie: warzywa, mięso wieprzowe, grzyby, pomidory)
Piątek
- Barszcz ukraiński
(w składzie: warzywa, buraczki, fasola)
- Sola panierowana w sezamie podana z frytkami i surówką
(w składzie: ryba, sezam, frytki, warzywa)
- Kaszotto z kurczakiem i warzywami
(w składzie: warzywa, mięso drobiowe, koperek, warzywa)
Życzymy smacznego!
Zespół
Tel: 502 047 444