Poniedziałek
- Zupa ogórkowa
(w składzie: warzywa, laktoza, ogórek)
- Roladka drobiowa z serem podana z frytkami i surówką
(w składzie: mięso drobiowe, laktoza z sera, warzywa)
- Spaghetti z sosem bolońskim
(w składzie: mięso wieprzowo-wołowe, warzywa, pomidory)
Wtorek
- Barszcz z uszkami
(w składzie: mięso wieprzowe, warzywa)
- Polędwiczka wieprzowa z sosem kurkowym podana z ziemniakami i surówką
(w składzie: mięso wieprzowe, ziemniaki, laktoza ze śmietany, grzyby, kapusta)
- Panierowany camembert z sosem żurawinowym i sałatką z rukoli
(w składzie: laktoza z sera, żurawina, rukola)
Środa
- Żurek z jajkiem
(w składzie: jajko, gluten z zakwasu)
- Schab przekładany boczkiem z ziemniakami i surówką
(w składzie: mięso wieprzowe, ziemniaki, kapusta)
- Fasolka po bretońsku z mięsem podana z bułką
(w składzie: mięso wieprzowe, fasolka, pomidory)
Czwartek
- Kartoflanka z boczkiem
(w składzie: warzywa, laktoza ze śmietanki)
- Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym
(w składzie: ziemniaki, pieczarki, laktoza ze śmietany)
- Żeberka w sosie BBQ podane z ziemniakami i surówką
(w składzie: mięso wieprzowe, ziemniaki, kapusta)
Piątek
- Rosół z kurczaka z makaronem
(w składzie: mięso drobiowe, warzywa, gluten z makaronu)
- Placki ziemniaczano-rybne podane z sosem tatarskim i surówką
(w składzie: ziemniaki, ryba, kapusta)
- Ryż smażony z warzywami i krewetkami
(w składzie: ryż, warzywa, krewetki)
Życzymy smacznego!
Zespół
Tel: 502 047 444